tisdag 27 augusti 2013

Alanya 2013

Verkar inte som det går att bädda in det här klippet, så jag lägger en länk istället. http://www.youtube.com/watch?v=iomoS48vbV4

Årets sommarsemestervideo är klar, och detta trots en dator som inte vill vara med längre. Trodde aldrig jag skulle lyckas, men det gick ganska bra faktiskt, datorn blev lite snabbare efter fabriksåterställningen.

Vi bodde på ett nybyggt hotell i Alanya. Resan fick vi löjligt billigt eftersom vi bokade samma dag som Aftonbladet hade löpet om magsjuke-epedemin i just Alanya.

Lite strul vart det eftersom vi inte fick rätt rum förrän dag 2 och det slutade lite surt också. Vi förlängde utcheckningen sista dan eftersom planet gick så sent. Klockan fem, precis när jag släntrade hem från en dag vid poolen, knackade de på och sa att vi måste lämna rummet genast. Blev väldigt stressigt och det kändes inget vidare. Information hade varit bra. Vad händer med vårt rum, hur länge får man ha det vi förlängd utcheckning, när öppnar restaurangen mm. Kändes som ingen riktigt brydde sig på stället.

Resebyrån skulle kompensera, men vi har inte hört ett ljud. Blir det nån sol och badresa nästa år blir det inte denna resebyrån igen, utan Solresor som vi alltid varit nöjda med, varför chansa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar