tisdag 25 mars 2014

En skrytpost, känsliga läsare varnasNu tar jag bladet från munnen och berättar hur bra jag är, klarar ni det? Nå, det är inte lätt för mig heller, men det har ju hänt en hel del kul på sistone som jag vill berätta om. Bilderna från Silvias besök i Göteborg hamnade på JMs internsida, på Mentors hemsida och t o m på Kungahusets sida.

Jag vet att jag inte får lov att kalla mig hovleverantör, men ändå...


Nästa stora nyhet är att jag inlett ett samarbete med Liseberg! Redan nu kan man se 35 av mina bilder på deras museisida, Lisepedia. Under sommaren kommer jag också att vara deras officiella konsertfotograf, en helt ny tjänst som dom skapat efter att ha hittat mina bilder på nätet. Och det är ju helt fantastiskt kul.


Gatufoto är kanske det jag har fotat minst av allt, ändå gick jag och vann tävlingen om att pryda headern på Facebookgruppen Gatufoto i Göteborgs hemsida. Kanske var det för att nattgatufoto är lite ovanligt. Vad jag vann? Äran, inte det sämsta.


På instagram (@fotoscenen) har mina bilder blivit "featured" flera gånger och jag vet att man förväntas göra en stor grej av det, men jag tycker flödet blir så trist om man postar samma bild om och om igen. Fast jag blev väldigt stolt när Scandinavian Photo valde ut min bild av Göteborgskymningen som en av de första.

2 kommentarer: