onsdag 27 juni 2012

Erik Hassle på Lisebergs lilla scen

Allt jag visste om Erik Hassle var en frisyr, men så lyssnade jag in mig på spotify med den här listan. Han är riktigt bra faktiskt, inte bara en bra röst utan bra låtar också. Just hur populär han är hade jag mindre koll på, men redan vid sextiden var det halvfullt, och när det började klockan sju var det packat.

När man fotar en konsert är man ganska fokuserad, att lyssna kommer på gott och ont i andra hand. Kriteriet på en riktigt bra konsert är när man glömmer av att fota för att det är så bra. Så var det ikväll, Erik har en sån fantastisk röst att man måste stanna upp ibland och bara lyssna. Sen är han otroligt avslappnad på scen och gillar verkligen att uppträda för oss, trots att han har en obarmhärtig stark sol i ögonen hela konserten. Och hur många andra artister har tagit sig ner från Taubescenen för att skaka hand med publiken, det kändes speciellt och hjärtligt.

Bra ljud och bra musiker på det och detta var en av årets höjdpunkter hittills på Liseberg, helt i klass med Lenny Kravitz konserten.

Videos kommer under morgondagen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar