söndag 3 augusti 2014

Snoop Dogg på Liseberg























Det var väl inte helt oväntat att någon skulle opponera sig mot att familjeparken Liseberg ställer en artist som propagerar för marijuana på Stora scenen, även om det inte är första gången; inte ens i år. Att en (M)-politiker tar chansen att hamna i tidningen kan man förstå, men att en representant för Trädgår'n går ut i GT och är upprörd är väl ändå höjden av dumhet. Hans levebröd är trots allt att sälja droger som är betydligt farligare och orsakar mer död och lidande på en vecka än vad cannabis gjort i världshistorien. Alkohol och tobak alltså, de absolut farligaste droger som finns, om man ser till vilka skador de orsakar samhället.

Liseberg försvarar sig med att man sett åt det konstnärliga, men vad alla missar är att Snoop Dogg kan röka hur mycket han vill i sitt hem i Kalifornien utan att bryta mot en enda lag, eftersom medicinsk marijuana är tillåtet där sen flera år tillbaka. Allt som behövs är att man är skriven i delstaten, ett läkarintyg och sen är det bara att puffa på.

Den svenska modellen har tappat en del av sin lyster på sistone, så det är nog dags att vi slutar tro att vi vet bäst hur allt ska vara och hur folk ska leva runt om i världen.

Nå, det kan mycket väl blivit publikrekord när Snoop Dogg aka Snoop Lion kör sina hits för en mycket entusiastisk publik, som får värma upp med en DJ i en dryg timme innan konserten börjar. Ett gött gung blir det.

2 kommentarer:

  1. Jag undrar bara över den bakgrunden du har med Gothia i bakgrunden, vad jag minns så var det mulet denna dagen och går jag igenom mina bilder så var det då ingen solnedgång. Så hur fick du denna bilden om du inte har satt dit solnedgången i efterhand?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Solen går ner även när det är mulet, så nej ingen solnedgång är ditlagd i efterhand. Däremot är det en HDRbild, dvs jag har tagit mer än en exponering för att både himmel och publik skall bli rätt exponerade.

      Radera