söndag 4 november 2012

SIXT ANC 2012

Vad är det här för skumt undrar ni. Jo, Sixt är firman jag jobbar på, ANC står för Annual National Convention. I år har Sixt hyrt ut bilar i 100 år jämnt, så det firades lite extra. Första två dagarna var vi ca 600 personer och sista dan var det inte mindre än 1500 pers.

Det var väl minst sagt en påkostad historia, massor med god mat, fler presenter än på julafton och underhållning av hög klass. Första kvällen blev vi bjudna på middag och enliters öl i en av Munchens ölhallar. Jag minns inte vad den hette, men det beror mer på åldern än nåt annat.

Andra kvällen skjutsades vi ut till BMW Welt. Museét var tyvärr stängt, men till min stora glädje hade de kört in ett antal bilar i mässhallen och dessutom placerat ut tidstypiska fotomodeller bredvid varje bil. De bilderna kommer i separata inlägg.

Sista dan blev det för trångt på hotellet, så då var vi i Mässhallarna vid Olof Palmes Strasse. Dan började med en specialskriven konsert framförd av dirigenten Adrian Werum. Han levde sig in i musiken så det var kul att fota honom, men det var ändå lite oväntat att fånga två hoppbilder i det här sammanhanget. Med på scen hade han också bl a Olvido Ruiz från Kuba.

Kul dagar, inte minst att träffa nya kollegor från Sveriges alla hörn.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar