lördag 30 november 2013

Julgalan 2013 på Scandinavium dag 2
Skulle det gå att toppa den kanonkvällen Julgalan levererade igår? Ingen av gårdagens artister är nån som jag skulle sätta på hemma, ja, kanske Molly Sandén då.

Och det är inte heller en lika bra produktion som igår, betydligt enklare upplägg, lite karaokekänsla, men det behövs inte mer. Det är fullsatt eftersom det är fredag och folk gladare, just därför.

Men det betyder ju inte att det saknas höjdpunkter; när Lagaylia Frazier gör entré som en ung och sexig Tina Turner höjs temperaturen ett par snäpp och när Robin Stjernberg kör sin vinnarlåt vaknar folk till efter att först verkat tveka på vad det är för låt. Pontare får också publiken med sig när han vandrar in med sin fackla till Vindarna Viskar.

I slutet blir det ett milt kaos när E-type kör sitt set. Han älskar sin publik och publiken älskar honom. Han drar upp folk på scen och vakterna tar ner dom. Även normalt har E-type en "egen sångstil", men igår var det nån sorts knickedick engelska, som mest låter som rutte-de-dutte-de-dutt. Det spelar ingen roll, alla kan de här låtarna ändå.

Fotomässigt hade vi lite mer utrymme än igår och kunde springa en kort sträcka efter catwalken. Hukande för att inte störa kameramannen. Jag har grym träningsvärk idag, det är allt jag har att säga om det.

Fler bilder finns på Fotoscenens Facebooksida här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar